FORUMS UPGRADE (v3.0.11 to v3.0.12)

All site related news and updates posted here
Forum rules
New topics created by admin and moderators only please.
Feel free to reply to any unlocked topics.

FORUMS UPGRADE (v3.0.11 to v3.0.12)

Postby Wedgy » Fri Oct 11, 2013 3:17 pm

Upgraded today (15:00 GMT)

As always, please post any errors you notice or just anything unusual.

Thanks :)
"Afterall, I am a kind Admin, a caring Admin, I listen to the people"
Image

Help promote us! Look HERE
User avatar
Wedgy
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7020
Joined: Mon Sep 29, 2008 2:09 pm
Location: Wiltshire
Also Known As: Wedginald

Re: FORUMS UPGRADE (v3.0.11 to v3.0.12)

Postby Sooty655 » Fri Oct 11, 2013 3:22 pm

Got a weird message about deleting my install directory when I opened up (already logged in) about 15:10. It repeated when I selected New Posts, then cleared when I selected Board Index. It has been ok since.
Sooty

One Olympus 301 has twice the power of a complete F1 starting grid.
XM655 has four of them, all serviceable.
When we make noise, WE MAKE NOIZE ! !
User avatar
Sooty655
Moderator
Moderator
 
Posts: 8775
Joined: Sat Jan 03, 2009 9:17 pm
Location: Weedon, Northants

Re: FORUMS UPGRADE (v3.0.11 to v3.0.12)

Postby Wedgy » Fri Oct 11, 2013 3:23 pm

That was just me upgrading :) It was such a small upgrade (only required 2 hours of coding this morning), it literally took 7mins to apply, so didn't even bother shutting IA as I usually do ;)
"Afterall, I am a kind Admin, a caring Admin, I listen to the people"
Image

Help promote us! Look HERE
User avatar
Wedgy
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 7020
Joined: Mon Sep 29, 2008 2:09 pm
Location: Wiltshire
Also Known As: Wedginald


Return to News and Updates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests